fbpx

Spør hudlegen

Mohammad Rizvi, spesialist i hudsykdommer, gir her tips og råd og svarer på spørsmål om hud.

Kinesiotaping ved Ann Katrin Schimmele

Kinesiotaping har vist seg å være en fint supplement til lymfødembehandlingen – enten i kombinasjon med kompresjonsbandasjen eller med tapen alene.  Fysioterapeut Ann-Katrin Schimmele, tidligere også nestleder i NLLF, tar deg igjennom teknikken, og svarer på spørsmål rundt emnet.

Menn & Lymfødem

Dr. Haris Mesic er  overlege på Rikshospitalet og har operert lyfødem i mange år. Christen Sigridnes er en av Norges fremste lymfødembehandlere med egen praksis og holder foredrag om temaet rundt i Norge.

Webinar hud/inkontinens

Første del handler om inkontinens og andre del om hudhygiene. Du møter Janne og Sissel fra Essity. Inkontinens er en vanlig seneffekt etter kreft. Her får du tips til hva som finnes av utstyr mm. Å ta vare på huden er en viktig del av det å forebygge sår og rosen. Vi ser på huden som organ og kommer med tips til gode produkter..

Webinar: Lipødem 2

Webinar 2 om Lipødem hvor Kristin Ruder tar for seg problemstillinger rundt lipødem og svarer på spørsmål.

Webinar: Lipødem 1

Vi feiret lipødemdagen 4. juni med å invitere til to fagseminarer som tar for seg det siste av forskning innen lipødem.
Endelig kan du spørre – og få svar. Med oss har vi spesialfysioterapeut ved St. Olavs Hospital og medlem av komiteen som vurderer lipødembehandling i Norge, Wilma Van De Veen.

Webinar: Kompresjon fra Medi

Sykepleiere og produktspesialister Lisbet Valen og Janne Berger snakker om kvalitetsprodukter til kompresjonsbehandling fra Medi.  Send oss gjerne spørsmål på forhånd så vil de svare deg direkte i webinaret.

Webinar: JOBST komprimeringsprodukter

Vi får besøk av produktspesialister/sykepleiere Irina Høyset og Lise Baklid fra Essity som går igjennom og svarer på alt du ønsker å vite om kompresjonsprodukter fra JOBST. Du kan chatte og sende spørsmål under webinaret.

Webinar: Pulastor og mansjetter

Vi får besøk av produktspesialister/sykepleiere Lisbeth Valen og Janne Berger fra MediNorway som svarer på alt du ønsker å vite om Lympha Press pulsator og mansjetter til hjemmebehandling.

Send oss gjerne spørsmål på forhånd så vil de svare deg direkte i webinaret.

Page 1 of 2 12