fbpx

Webinar: Lipødem 2

Webinar 2 om Lipødem hvor Kristin Ruder tar for seg problemstillinger rundt lipødem og svarer på spørsmål.

Webinar: Lipødem 1

Det kan være vanskelig å få fastsatt en lipødemdiagnose. Samtidig kommer det stadig nytt om hvordan lipødem arter seg, om kosthold, kompresjon og trening. Det kan være vanskelig å navigere i jungelen av rykter, artikler, blogger og filmsnutter på Youtube og andre websider. Vi feirer lipødemdagen 4. juni med å invitere til to fagseminarer som tar for seg det siste av forskning innen lipødem.
Endelig kan du spørre – og få svar. Med oss har vi spesialfysioterapeut ved St. Olavs ...

Webinar: Kompresjon fra Medi

Sykepleiere og produktspesialister Lisbet Valen og Janne Berger snakker om kvalitetsprodukter til kompresjonsbehandling fra Medi.  Send oss gjerne spørsmål på forhånd så vil de svare deg direkte i webinaret.

Webinar: JOBST komprimeringsprodukter

Vi får besøk av produktspesialister/sykepleiere Irina Høyset og Lise Baklid fra Essity som går igjennom og svarer på alt du ønsker å vite om kompresjonsprodukter fra JOBST. Du kan chatte og sende spørsmål under webinaret.

Webinar: Pulastor og mansjetter

Vi får besøk av produktspesialister/sykepleiere Lisbeth Valen og Janne Berger fra MediNorway som svarer på alt du ønsker å vite om Lympha Press pulsator og mansjetter til hjemmebehandling.

Send oss gjerne spørsmål på forhånd så vil de svare deg direkte i webinaret.

Webinar om Rosen (erysipelas)

Rosen (erysipelas) er en plage for lymfødemikere. Fysioterapeut og spesialist i onkologi, Kristin Ruder tar oss igjennom problemer og løsninger.