Skip to main content

Ukategorisert

Vellykket lipødem markering

Mandag 3. juni gjennomførte NLLF sin internasjonale lipødemdag. Riktignok dagen før dagen, men kun av praktiske årsaker. Eidsvolds plass var opptatt dagen etter.

Det ble en riktig vellykket dag, med stand foran Stortinget og hele styret i NLF på plass. Det kom mange interesserte og flere stoppet opp og fikk brosjyre og informasjon. Tidlig på dagen var Per Strand fra styret innom Collosseum Mann og snakket om lymfødem, prostata og delte ut brosjyrer.

Fra kl 13 stod NLLF godt plassert foran Stortinget. To helsepolitikere fant veien ut og kom for å snakke med gjengen. Det motiverte ekstra.

På kvelden ble det avholdt et fagmøte i BUL-huset i Oslo. Lokalet var fullsatt, med tilhørere fra både Rikshospitalet, politikere og Helsedirektoratet.

Stefan Emmes og Ann-Katrin Schimmele holdt glimrende og informative foredrag om lipødem og svarte på mange spørsmpl. To timer gikk fort, og leder Heidi Rosander takket av  og kunne gratulere NLLF med vel gjennomført og aktiv lipødem dag.Det var stor enighet om at denne måten å vise seg fram på var effektiv og ga stor effekt.

Bildekavalkaden gir et lite innblikk i hva som skjedde.