fbpx

Blog

Velkommen kjære nye medlem

Vi er glad for at du har valgt å melde deg inn i NLLF – norsk lymfødem- og lipødemforbund. Selv om lipødem kan karakteriseres som en ny diagnose har forbundet eksistert i 32 år og gjort en kjempejobb for norges lymfødemikere. Nå har vi startet kampen for lipødem.

Her finner du litt informasjon samlet som du kan lese deg opp på og du finner siste nummer av Lymfeposten. Det er også andre artikler på “min side” og der logger du deg på med bruker: nllf og passord: nllfmedlem.

Vi jobber akkurat nå med å forbedre “min side” og innlogging samt passord, og vil informerer deg straks dette er klart. Da vil du kunne logge deg in med selvalgt passord.

Les igjennom informasjonen du finner her, og i tillegg har vi lagt med de siste to webinarene om lipødem, og du er godt oppdatert. Husk at du også når som helst kan sende oss en melding på Facebook eller til vår faste mailadresse: kontoret@nllf.no

Essity er en stor leverandør av JOBST kompresjonsutstyr til lymfødemikere og har lagd en utmerket informasjonsbrosjyre som blir oppdatert med jevne mellomrom. Her er siste versjon av denne.

Vi har to litt enklere innmeldingsbrosjyrer. En for lipødem og en for lymfødem. Her kan du se igjennom disse og gjerne videresende pr e-post til noen du kjenner som du ønsker skal melde seg inn.

Her laster du ned bosjyren om lymfødem, og her laster du ned brosjyren om lipødem.

Vi legger også med to interessante og oppdaterte lipødemwebinarer. Det først er ved Wilma Van De Veen og det andre med Kristin Ruder. Begge blant norges fremste fysioterapeuter innen lipødem.