Skip to main content

Ukategorisert

Nye æresmedlemmer!

Nye æresmedlemmer: Fra venstre Kristin Haugen, Ann Nesser, Kristin Ruder og Ann Helen Olsen

Under jubileumsmiddagen før landsmøtet fredag 24. september ble det utdelt hele fire æresmedlemsskap. Disse gikk til Kristin Haugen, Ann Nesser, Kristin Ruden og Helen Olsen. I talen uttalte leder Heidi Rosander at samtlige fire har vært foregangskvinner innenfor et svært komplisert område av fysioterapi, lymfødem og lipødem, som har bidratt til å gi mange mennesker i Norge bedre livskvalitet.

«Dere har vært med og tatt et unikt ansvar for å lære opp andre fysioterapeuter i en grundig metode for behandling av pasientgruppen. Dere har bidratt sterkt til å heve kompetansen hos kolleger innenfor fysioterapi, og har vært en unik støttespiller for mange fysioterapeuter som arbeider med pasienter med lymfødem og lipødem.»

«Videre har dere stått for en unik og omfattende innsats for kompetanseheving, noe som har ført til at Norge stiller i særklasse i Skandinavia når det gjelder behandling av en alvorlig syk pasientgruppe – en kompetanse dere villig deler gjennom kurs, artikler og foredrag», uttalte Heidi i sin tale.
Til stor applaus ble fire æresmedlemsskap i NLLF delt ut.