Skip to main content

Ukategorisert

Ny tur til Finnskogtoppen

Lytt til kroppens signaler – i suset fra skogene. To timer fra Oslo finner du Finnskogtoppen. Et sted som gir deg mer energi, økt fysisk og psykisk velvære, god og sunn mat, spennende kurs og mange behandlingstilbud. På Finnskogtoppen står helse og velvære i sentrum. Du får inspirasjon til et sunt og godt liv – også når du har kommet hjem. Kombinasjonen av trening, mental ro, sunn og ren mat som vil gi deg mer energi til livet.

DELTAGERE: Dette er et innenlandsopplegg for NLLFs medlemmer. Det er et tilbud til de som trenger intensivbehandling (lymfedrenasje, bandasjering og kompresjonsbehandling). De med primært lymfødem eller lipolymfødem vil blir prioritert, og de som ikke har et godt intensivbehandlingstilbud i nærmiljøet. Hva fungerer for meg? Det er ikke reservert plass for ledsagere. Du kommer på egenhånd til Finnskogtoppen.

BEHANDLINGSOPPLEGGET: Du vil få en time manuell lymfebehandling og bandasjering hver dag i 10 dager. I tillegg vil det bli satt av tid til veiledet egeninnsats og personlig oppfølging. Likemannsarbeid er en viktig del av oppholdet og det legges stor vekt på erfaringsutveksling om det å leve med lymfødem, samt informasjon om nye hjelpemidler og behandlingsformer. Fysisk aktivitet er en viktig del av oppholdet. Sammen med fysioterapeutene vil du finne aktiviteter som passer din fysiske form og interesse. Ansvarlig fysioterapeut Kristin Ruder.

PÅMELDING: Send en e post til ruder@online.no
Navn, adresse, fødselsdato, poster og sted.
Skriv også ditt behandlingsbehov og hvem som er din behandler.

Prisen for 11 dager inkl. alle måltider: kr 12.500,-
Reisekostnader dekkes av deltageren selv.

Du kan også laste ned full beskrivelse og annonsen fra Lymfeposten ved å klikke her.