fbpx

Cutie.no

Cutie er en nettbutikk for strømpebukser, stay up, sokker, hold in produkter, nattøy, leggings til dame, mann og barn. Cutie har og en egen strømpekolleksjon i store størrelser.

Cuite gir deg 15% rabatt om fd bruker rabattkoden: nllf i rabattfeltet når du sjekker ut av handlekurven.

https://www.cutie.no

Kommer: Farmasiet

Vi er i gang med en avtale også hos Faramasiet som gir deg rabatter og gode tilbud fra egen medlemsside.

Denne er ikke riktig klar ennå, men kom tilbake så vil du se den når den er klar.

https://www.farmasiet.no

Alexis stormote. Kupongrabatt

Alexis Mote selger dameklær i str 40-54 på nett. De er en familiedrevet nettbutikk med lager i Drøbak og har lang erfaring med klær i store størrelser fra de to fysiske butikkene de drev i Oslo og Moss. Butikken har eksistert siden 2008.

Hos Alexis stormote kan du bruke rabattkoden: NLLF20. så får du 10% flat rabatt på ...

Askin hudleger på nett

 

Vi har som en av to pasientorganisasjoner fått til et samarbeide med Askin hudleger. Dette er en spesialisttjeneste via internett om du skulle trenge hudlege. Deres 15 hudleger gir deg spesialistkonsultasjon og e-resepter, helt digitalt, og  hjelper deg med alt innen hud. Ønsker du det, samarbeider de med fastlegen din.Du bruker mobilen din, lager deg inn med ...

Medlemsfordeler

Som en del av “min side” har vi jobbet en god del med å fremskaffe gode og positive medlemsfordeler.
Det kan være rabattkuponger og koder til bruk når du handler på internett. Dette vil vi legge ut her. Denne siden vil være under konstant oppdatering, så det kan lønne seg å komme tilbake hit for å se om det er lagt til nye medlemsfordeler.