Skip to main content

Ukategorisert

La oss gratulere oss selv med god innsats og 35 år:

I dag, 28. oktober fyller Norsk lymfødem og lipødemforbund 35 år

Vi står på skuldrene til dem som startet arbeidet for 35 år siden. Og til alle som i årene etter har påtatt seg tillitsverv og arbeidet for våre pasientgrupper. For informasjon om primært lymfødem, sekundært lymfødem og etter hvert også for lipødem. Takk for innsatsen!

Vi markerer dagen med kompresjonsplagg på, og jobber ufortrødent videre for økt forståelse og nødvendig helsehjelp til begge diagnoser. 
Underveis blir vi heldigvis stadig flere! Vi nærmer oss en ny milepæl når vi nå straks passerer 2000 betalende medlemmer. Det skjer i jubileumsåret! Vi har hatt flere innmeldinger også tidligere, men nå er vi straks 2000 faktiske deltakere i arbeidet vårt. Og vi er ikke lengre blant de minste pasientforeningene. Det kommer vel med, for vi har store oppgaver foran oss.

  • Denne uken deltar vi på seminar med fysioterapeuter i Oslo, vi arrangerer mestringskurs for lymfødemikere og neste uke er jeg invitert til å bidra på fastlegeseminar i Bergen med tema lipødem. 
  • NLLF deltar nå i anbudsrunden til Sykehusinnkjøp, der det skal avgjøres hvilke kompresjonsplagg som skal brukes i neste periode. 
  • Og siden koronaens tid nå går mot slutten er det en glede å se at aktiviteten i NLLFs lokalforeninger også nå tar seg opp. 

Vi har all grunn til med glede å gratulere hverandre med dagen i dag!
35 år er en nydelig alder!

Beste hilsen

Elin Madsen
leder@nllf.no