Skip to main content

Vervekampanje

Gjør deg selv og NLLF en tjeneste i adventstiden!

For at NLLF skal bli en mer slagkraftig organisasjon, trenger vi flere medlemer som støtter vårt arbeid. Dette kan du gjøre enkelt ved å gjøre om ditt medlemskap fra et hovedmedlemskap til et familiemedlemskap. Da vil alle på din adresse som er over 15 år bli tellende som medlemmer i NLLF. 

Hvorfor skal du gjøre dette? 

Vi har flere store saker foran oss. NLLF er en interesseorganisasjon for alle med lymfødem og lipødem og våre pårørende. Vi jobber for mer kunnskap om våre sykdommer, tidlig diagnose og riktig behandling. Jo flere medlemmer i inneværende år, jo høyere inntekt og støtte til vårt arbeid i 2024.

Hva ønsker vi å gjøre med den ekstra inntekten? Først og fremst ønsker vi å styrke kontakten med lokallagene og øke aktiviteten vår lokalt. Håpet er å få til enda flere lokallag i løpet av 2024, så alle har et lokallag som er nært seg. Det beste et lokallag kan gjøre for deg som er å medlem er å sørge for at du får et samhold og gode redskaper til å mestre din egen sykdom både fysisk og psykisk.

Fra 2024 koster et hovedmedlemskap kr. 375,- Et familiemedlemskap koster kr. 500,-. Forskjellen på kr. 125,- betyr for oss at du på din husadresse har alt fra ett familiemedlem til flere, som gir oss en god økning i medlemsmassen, noe som er svært viktig for NLLF i tiden fremover.

Oppgradering av eksistrende medlem til familiemedlemskap skjer her!

Slik oppgraderer du ditt medlemskap:

1: Klikk her for å få opp det bildet du ser ovenfor.

2: Fyll inn det første familiemedlemmet i første/øverste boks.

3: Klikk på den grå boksen «Legg til flere familiemedlemmer» for hvert familiemedlem du ønsker å legge til.

4: Fyll ut  feltene som kommer opp.

5: Fyll inn ditt medlemsnummer og ditt fulle navn som du er registret med som medlem i boksen «Informasjon om deg som eksisterende medlem»

5: Klikk på «Gå videre».

 

Klikk her for å komme til oppgraderingssiden for eksisterende medlemmer