Vi starter nytt lokallag på Hamar!

NLLF ønsker å være med på å øke fokuset mot det politiske systemet og samtidig gi helsevesenet i region Hamar og omegn mer kunnskap om lymfødem og lipødem. Vi starter lokallag på Hamar og oppstartsmøte vil bli i andre etasje i HIL-huset ved Ankerskogen svømmehall.
Det finner sted lørdag 20 juni kl 1500. Enkel bevertning.
Om folk ønsker det blir det felles middag etter møtet.
Vi håper ...

LES MER →

Her ser du lipødemwebinar 1 med Wilma

Her kan du se lipødemwebinaret del 1 som ble sendt på lipødemdagen onsdag 4. juni. Med oss hadde vi spesialfysioterapeut ved St. Olavs Hospital og medlem av komiteen som vurderer lipødembehandling i Norge, Wilma Van De Veen.

Her får du både nyttige tips og gode råd om behandling av lipødem. I tillegg tar Wilma livet av et par typiske ...

LES MER →

Hele to lipødemwebinarer i juni

Det kan være vanskelig å få fastsatt en lipødemdiagnose. Samtidig kommer det stadig nytt om hvordan lipødem arter seg, om kosthold, kompresjon og trening. Det kan være vanskelig å navigere i jungelen av rykter, artikler, blogger og filmsnutter på Youtube og andre websider. Vi feirer lipødemdagen 4. juni med å invitere til to fagseminarer som tar for seg det siste av forskning innen ...

LES MER →

Her ser du webinar om kompresjon med Medi

Mandag 18. mai kl 17:00 gikk vårens siste kompresjonswebinar av stabelen. Medis sykepleiere og produktspesialister Lisbet Valen og Janne Berger snakket om kvalitetsprodukter til kompresjonsbehandling fra Medi. Det ble også vist detaljer som kan gi deg god passform, samt det helt nye fargekonseptet som gjelder alle kompresjonsstrømper i anbudet fra Medi.

LES MER →

Kristin Ruders webinar om Rosen

Fredag 17. april kl 18:00:

Tema for webinar #2 var Rosen.

Rosen (Erysipelas) – Infeksjon i huden

Kristin Ruder vil snakket om Rosen, årsaker og hvem som er utsatt. Navnet er vakkert, men lidelsen er ubehagelig og treffer ofte lymfødemikere.

LES MER →

Vårt første webinar er gjennomført

Vi har all grunn til å være stolte. Mandag 23. mars gjennomført NLLF sitt første webinar. Det var med fysioterapeut Christen Sigridsnes som svarte på forskjellige spørsmål. I snitt 140 mennesker så sendingen som også fikk mye positiv tilbakemelding.

-Dette gir NLLF mange muligheter fremover. Vi har lokalag med medlemmer som må reise langt for å møtes. Her har vi store planer. Første webinar var en god læringsprosess. Fremover vil vi forbedre både stil og innhold. Dette er en flott måte ...

LES MER →
Page 1 of 4 1234