Yogaskolen kursdag 2

Husk Yogaskolen kursdag 2. Kristine fra Formfull Yoga tar deg med på en deilig reise med øvelser du har godt av. Du stiller med den kroppen du har, det viktigste er at du deltar!

Du kan følge med her onsdag 22. september kl 10:00 eller klikke deg videre direkte inn på YouTube.

LES MER →

Nedtelling til første operasjon

PASIENTENE VENTER: — Vi har medlemmer klare for operasjon hvilken dag som helst, forsikrer Elin Madsen på vegne av lipødem-damene i NLLF. — Dato kan vi ikke si, men vi nærmer oss, forsikrer Hildur Skuladottir, som er ansvarlig for studien. FOTO: INGRID LOVISE FÆRØVIK

Bare detaljer gjenstår før Hildur Skuladottir kan ta imot sine første lipødempasienter. Pasientene ...

LES MER →

Medlemskontingenten 2021

Ordinær medlemskontingent for 2021 er på kr. 350,-.

Alle medlemmer som har epost-adresse har fått tilsendt faktura og eventuelt purringer på epost. Øvrige medlemmer har fått faktura og evt purring tilsendt pr post. 

Vi ønsker at det skal være enkelt å få betalt medlemskontingenten, og det er følgende tre muligheter:

  1. Benytt tilsendt faktura med kid-nummer
  2. Overført direkte i nettbank til kontonummer 6428.05.26116
  3. Eller betal via ...
LES MER →

Overføringen fra Arendalsuka: Du har kommet til en diagnose som ikke er i bruk…

Lipødem rammer opptil 20.000 norske kvinner. En diagnose som det offentlige ikke “har tatt i bruk”, og ifølge helseforetakene ikke er lovpålagt å gi et behandlingstilbud. I stedet betaler pasientene flere hundre tusen kroner av egen lomme for å få operasjon privat.

I Norge er lipødempasientene prisgitt tilbudet i hvert enkelt helseforetak. Kan en helseregion tilby pasientene i sin region operasjon, mens pasienter i ...

LES MER →

Husk påmelding til Lymfødemskolen

I samarbeid med fysioterapeutene Helen Olsen, og Kristin Haugen arrangerer NLLF lymfødemskole på Hotell Opera lørdag 30.oktober kl.10.00.

Lymfødemskolen er et mestringskurs for lymfødempasienter, og  består av 6 timer undervisning. Lymfødemskole omfatter teoretisk og praktisk undervisning, hvor formålet er å øke deltakernes bevissthet omkring lymfødem og hvordan leve med sykdommen og utfordringene.

Lymfødemskolen tar for seg følgende tema:

  • Anatomi/fysiologi/sykdomslære 
  • Behandlingsteori (tiltak) – Hudpleie/hudprofylakse – ...
LES MER →

Generalsekretær i NLLF.

Vil du jobbe med å sette lymfødem og lipødem på agendaen?  NLLF søker generalsekretær i 50% stilling (mulighet for økning).

Er du samfunnsengasjert og vil du jobbe med å spre kunnskap, være vår stemme utad og jobbe strategisk mot politikere og helsebyråkrati? 

NLLF (Norsk lymfødem- og lipødemforbund) er en pasientorganisasjon i vekst. NLLF utøver rådgivende, opplysende og hjelpende virksomhet overfor ...

LES MER →

SESONGAVSLUTNING WEBINARER!

Vi avslutter første halvdel av våre webinarer med et spesialwebinar hvor Lisbet Valen fra Medi Norway snakker om ferie, kompresjon og pulsator, Lise Baklid fra Essity snakker om
sol, sommer og kompresjon, mens Margrete Lund fra Perrigo snakker om solbeskyttelse.
Vi sees på YouTube tirsdag 22. juni kl 17:00, eler du kan se det her direkte på hjemmesiden til NLLF (se Youtube under teksten).

LES MER →
Page 1 of 6 12345...»