God stemning i Vestfold

Styret i Vestfold Lymfødemforening

Torsdag 14. februar avhold Vestfold Lymfødemforening sitt møte. Forening har gjort stor suksess fra starten av og har nå 120 medlemmer. Foreningens økonomi er god og siden styret ikke var på gjenvalg var møtet preget av god stemning og mye god informasjon. Til stede var bl.a. fysioterapeut Kristin Ruder, Lisbet Valen fra Medi Norway og redaktør av Lymfeposten Niels Høegh.

LES MER →

Ny tur til Finnskogtoppen

Lytt til kroppens signaler – i suset fra skogene. To timer fra Oslo finner du Finnskogtoppen. Et sted som gir deg mer energi, økt fysisk og psykisk velvære, god og sunn mat, spennende kurs og mange behandlingstilbud. På Finnskogtoppen står helse og velvære i sentrum. Du får inspirasjon til et sunt og godt liv – også når du har kommet hjem. Kombinasjonen av trening, ...

LES MER →

Bli med på Yoga!

Yoga er bra for hele kroppen…

Oslo & Akershus lymfødemforening arrangerer Yoga-kurs for medlemmer på Jessheim. Oppstart er allerede 30. januar, og vi vil ha med nettopp deg!!

Er ikke Yoga noe for deg sa du? Ta en titt på nettsiden til www.formfullyoga.no og tenk om igjen. Vi er så heldige at Kristine skal holde kurset for deltagerne.

Er du ikke medlem? Ta kontakt så kan du få ...

LES MER →

Nye websider

Vi er oppe med nye websider. Lettere, mer oversiktlig og med mer informasjon til de som er ute etter mer informasjon om lymfødem og lipødem.

Medlemssidene er lukket. Vi er ikke helt i mål, men den nye fysioterapeutlisten ligger klar for søking og den er blitt lettere å erstatte og oppdatere. Det jobbes kontinuerlig med websidene.

Det er også nedsatt en sosiale media komite med ...

LES MER →

Mobiderm nattstrømper med på ny avtale

Den 1. november startet ny avtale om utstyr til lymfødembehandling for landets helseforetak. En nyhet i avtalen er de unike nattstrømpene til Mobiderm!
AlfaCare har i mange år vært Norges ledende leverandør av klinikkutstyr og produkter til forebygging og lindring av muskel- og leddplager og idretts- skader, og har de siste årene også vært leverandør av de svært anerkjente nattstrømpene til Mobiderm og andre plagg til lymfødembehandling. ...

LES MER →

Gratulerer Vesterålen!

Flott artikkel i bladet Vesterålen.

Vi i Lymfeposten har følere ute både her og der og plutselig her om dagen poppet det inn et varsel om at det står noe i avisen om Lymfødem.
Og avisen var Bladet Vesterålen, en lokalavis som dekker syv kommuner i Nord Norge. det var Eva og Oddvei i NLLF avdeling Vesterålen som hadde stått på stand og fått en helsides oppslag i lokalavisen. ...

LES MER →